Blog

Mister Nightlife – Viva aan de costa

today9 augustus 2024 11

Achtergrond
share close

Vlammende trompe en, gitaren en castagne en geven een heerlijke Spaanse sfeer aan het vrolijke feestnummer met een 100% meezing factor!

Mister Nightlife (red. Jan Hermans) uit E en Leur scoorde al grote meezing-hits zoals: “Iedereen wist het”, “Het gaat maar door” en “Waarom niet”. Anno 2024 is het jd voor zijn 70e single, en daarom dook hij opnieuw de studio in met producer en tekstschrijver André Kooiman voor een gloednieuw eigen nummer ge teld: Viva aan de costa. Vlammende trompe en, gitaren en castagne en geven een heerlijke Spaanse sfeer aan het vrolijke feest nummer wat je meteen mee kan zingen. De tekst werd geschreven door Mister Nightlife samen met André Kooiman, die ook de produc e maakte van deze zomerknaller. In September gaat Mister Nightlife met zijn eigen ar esten fanreis met 2 volle bussen naar Spanje, waar deze plaat perfect op aansluit!

Vanaf Augustus 2024 zal de nieuwe single worden gereleased op het label van AKMP via alle grote download en streaming portals. De videoclip gemaakt door de Clip Factory is te zien op het Youtube kanaal van AKMP en verschillende videoclip kanalen. De single wordt gepromoot door PLUGplugging en zal te horen zijn op veel grote en kleine radiozenders in Nederland en België!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt

Nu Speelt:

0%