Blog

Van Piekeren – Rest van de tijd

todaynovember 30, 2022 15

Achtergrond
share close

Van Piekeren is al jaren onderweg om het betere Nederlandse lied te promoten op festivals, theaters en op evenementen.

Jan kan na 30 jaar nu eindelijk doorbreken want hij heeft zijn dochter daardoor een normale jeugd kunnen geven. Nu is ze getrouwd dus nu kan alles losgaan. Mede door Jan komt cultuur wellicht wel in het basis pakket. Laat je inspireren door band, duo of trio Van Piekeren. Jan van Piekeren is liedjesschrijver, zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeder gitarist/componist Johan Fransen maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig als Duo Van Piekeren. Als het even kan als Band Van Piekeren vergezeld met cajon, percussionist en (contra)bas. Of in een Triobezetting met Bruno Rombouts op accordeon, dwarsfluit en/of op piano. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

VP Workshops

Duo Van Piekeren heeft naast mooie luisterliedjes ook Workshops op maat. Jan geeft hilarische levenslessen met een boodschap. VP Workshops geeft levenslessen en meer. Jan heeft immers ook wel de andere kant van demedaille gezien. We schrijven er ook liedjes over. Wil je weten welke Workshops er gegeven worden overal in het land kijk dan eens hier.

Geef jij Van Piekeren een podium?

Kijk eens hier bij boekingen voor meer informatie. Live video’s en boeken van de band of een passende workshop op maat!

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%