Niet gecategoriseerd

The Mercury Meter feat Chrstina Rotondo – BABYSTEPS (Shuffle Mix)

today6 september 2024 2

Achtergrond
share close

‘The Mercury Meter’ zijn als die paar boeken die je toevallig tegenkomt en die niet proberen indruk te maken op iemand; ze zijn er gewoon, rauw en ongefilterd, met een stem die door het lawaai heen snijdt. Ze willen iets delen dat je ziel zal grijpen, zelfs als dat betekent dat je een minder bewandeld pad moet bewandelen, ver weg van de glitter en glamour waar zovelen naar lijken te verlangen. Het is alsof je een stukje van jezelf vindt in een wereld die je constant probeert te vormen tot iets wat je niet bent. En dat, mijn vriend, is een zeldzaam en prachtig iets. The Mercury Meter komt uit Harrogate en bestaat uit David Mac en Ian Hughes-Guy, die een Verenigde Naties van sessiemuzikanten hebben samengesteld – vocalen uit Nottingham, koperblazers uit New York, piano uit Griekenland, gitaar uit LA. Nou, het is beter dan golfen.

HET NUMMER:
Hun nieuwste single, “BABYSTEPS” met Christina Rotondo, verschijnt op vrijdag 7 juni. Denk aan “Billie Eilish’s ‘What Was I Made For’ meets Adele’s ‘Easy On Me’ … een 80 bpm combinatie van reflectieve melancholie en piano-begeleide emotie.
De vocalen zijn van dezelfde persoon die de stem is van Dr Who’s ‘Goblin King’. (Grafiek #12, dec ’23)

UITGELICHTE ARTIEST CHRISTINA ROTONDO:
Christina Rotondo is niet zomaar een zangeres. Met een YouTube-volgersaantal van meer dan 87.000 abonnees en meer dan 6 miljoen views is ze een kracht om rekening mee te houden.
De stem van Dr. Who’s “The Goblin King”, (AKA Janice Goblin) Christina is een uniek voorbeeld van een vrouwelijke nu-metal rockartiest, en wordt nog steeds getoond door onder andere Kerrang! Radio en BBC Introducing. Haar krachtige gothic rock-metal stem, die in de schijnwerpers staat op het freelancerplatform ‘Fiverr’, is opgepikt door Mac en geteleporteerd in een puur ademend popuniversum. Het resultaat is een track die gevoelig en emotioneel is.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%