Blog

Ralph Bogard – Ungekrönte Konigin

today28 augustus 2024 1

Achtergrond
share close

Ralph Bogard begint de nazomer van 2024 met zijn nieuwe nummer in het typische bigband-geluid van de jaren 70 .

Zijn ‘Uncrowned Queen’ vertelt een licht ironisch maar ook begrijpelijk liefdesverhaal. Sommigen van ons hebben dit frivole verhaal waarschijnlijk al eerder meegemaakt.

De setting: een zomers strand in de avondbries, een knappe vrouw die het hoofd van de sympathieke zangeres heeft omgedraaid en het besef dat ze uiteindelijk geen engel is maar een duivel van de verleiding, aldus Ralph Bogards ” Uncrowned Queen” . De nieuwe titel doet denken aan een typisch ‘Raffaello-gevoel’ dankzij de harmonieuze orkestklank en de strijkerspassages die het bevat, en met alle beelden van een veelzijdige zomerliefde. Een liefde voor de tijd en geen liefde voor de eeuwigheid. Een absolute zomerflirt die vereeuwigd wordt en die altijd herinneringen oproept aan een onvergetelijke zomer.

The ‘Uncrowned Queen’ of Love is een donzige, ontspannen en licht klinkende hit van Ralph Bogard , die een ander facet laat zien van de persoon die in Saksen geboren is, opgroeide in Saksen-Anhalt en nu naar keuze een Berliner is.

Met zijn single ‘Unkrönte Queen’ brengt Ralph Bogard een nummer uit met een pakkend karakter dat tijdloos modern is, hoewel op de een of andere manier ‘al eerder gehoord’ en dat zeker de hitlijsten en vooral de dansvloeren zal veroveren, en niet alleen deze nazomer. Op de een of andere manier typisch Ralph Bogard – maar op de een of andere manier ook niet… Nieuwsgierig?

Veel plezier en duik in de afspeellijsten met de zomerhit  “Uncrowned Queen” – Ralph Bogard.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt

Nu Speelt:

0%