Blog

Rob Hardt with Mr Maph and David A Tobin – Weekend ( North Coast Remix)

today9 augustus 2024 6

Achtergrond
share close

Afgelopen september bracht ROB HARDT van Cool Million/Sed Soul zijn eigen headlineralbum uit, ‘Good Time For A Good Time’, en dat zorgde voor wat controverse in de moderne soulwereld. Rob “durfde” er een paar raptracks op te zetten! Helaas schrijven veel “moderne soulsters” hiphop/rap af zonder er ook maar goed naar te luisteren! Meneer H stoorde zich er echter niet aan. Hij vertelde ons dat hij van de kracht van rap houdt, gecombineerd met superfunky muziek en positieve teksten, en hij gaf ook toe dat hij hiphop al een tijdje miste.

De ‘Good Time For A Good Time’ bestond echter niet alleen uit hiphop en rap. Het album bevatte genoeg nummers die we konden bestempelen als “meer conventionele Sed Soul-geluiden”, zoals ‘Tell Me What You Want’ (met zang van de Nigeriaanse zanger Manasseh Telsumbini Mashi)… trouwens een persoonlijke favoriet van Rob. Dus, op de moderne manier, heeft hij zojuist twee remixen van het nummer gemaakt – en ze zijn nu klaar om te gaan via je gebruikelijke bron.

Eerst is er een ‘Afro Vibe’-mix. Het is een drukke, drukke mix met een 808 baslijn en, nogmaals, misschien niet je typische Sed Soul-geluid. Daarvoor moet je naar ‘The Groove mix’. Deze is een soulvolle, warme two stepper en is een aanrader!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt

Nu Speelt:

0%