Blog

Nieuwe duetsingle van Henk Kamphuis en Richard ten Oever!

today25 juli 2024 3

Achtergrond
share close

Volkszangers Henk Kamphuis en Richard ten Oever zijn al sinds 2015 goede vrienden. Henk is al ruim 28 jaar bezig in de muziekwereld en Richard sinds 2015.

“Tijdens een evenement in Maarssen zijn we op het idee gekomen om samen een duet op te gaan nemen. Hierna volgde een zoektocht naar het juiste liedje waarna we besloten om een cover te maken van ‘No matter what’ van Boyzone.

Henk Kamphuis schrijft veel liedjes voor collega-artiesten en heeft binnen 3 dagen de tekst geschreven van dit duet met de titel ‘ONS ALLERMOOISTE LIED’. De gehele productie is verzorgd door Roy Otters van ANRO Producties en voor de realisatie van de videoclip gingen we een samenwerking aan met Beeren Productions”, aldus de volkszangers.

‘ONS ALLERMOOISTE LIED’ is een vrolijke, eigentijdse, uptempo, meezinger geworden die het volgens de kenners niet alleen op de radio, maar ook met name in de kroegen goed zal doen!

De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk en de single ‘ONS ALLERMOOISTE LIED’ is vanaf nu te downloaden en te streamen via alle bekende kanalen.

Websites:              www.henkkamphuis.nl / www.richardtenoever.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%