Blog

MAIKEL VAN HORRIK – ‘Fiësta Aan De Zee’

today13 juli 2024 25

Achtergrond
share close

Zoals we van Maikel van Horrik gewend zijn, heeft zijn nieuwe nummer een hoog feestgehalte. Zijn nieuwe single ‘Fiësta Aan De Zee’ is geproduceerd door André Kooiman. De clip is opgenomen in Beachclub Sunrise en wordt geregisseerd door Bart van Loon.

Maikel hoopt met zijn nieuwe single dé zomerhit van Nederland uit te brengen. Met zijn nieuwe single zal Maikel ongetwijfeld menig tent op zijn kop gaan zetten. Zal deze single net zulke hoge ogen gooien als zijn voorganger?

Maikel van Horrik is woonachtig in het Brabantse Eindhoven. Maikel staat bekend om zijn gezelligheid en liefde voor zijn fans. Hij is een echte Brabander die wel houdt van een feestje. Zijn muziekcarrière is begonnen op feesten en partijen. In 2021 gaf Maikel zijn eerste grote optreden in het Blue Collar Hotel in het Klokgebouw in Eindhoven. Hier bracht hij voor het eerst zijn zelfgeschreven nummer ten gehore. Maikel volgt zanglessen bij Zoë Smit van de Eindhovense zangschool Singshop. hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. Zijn eerste single ‘Discotheek’ is een vrolijke swingplaat geworden, met al meer dan 300.000 streams.

Maikel tilt zijn carrière naar een hoger niveau door de samenwerking met producent André Kooiman (o.a. bekend van ‘Klompendans’ en ‘Wie denk jij wel wie ik ben’). De nieuwe single heet ‘Fiësta Aan De Zee’. Een leuk, vrolijk zomernummer.
Op de bühne weet Maikel een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een De boekingen voor de zomervakantie komen voor Maikel volop binnen. Wellicht is zijn nieuwe single straks te horen in de Nederlandse en Spaanse zon.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%