Blog

DORA – OP DE VIJFDE RIJ

today13 juli 2024 5

Achtergrond
share close

Dora maakte in het verleden al enkele solo singles en ook duetten met haar man, de bekende zanger Robert Pater. Naarmate Robert Pater steeds meer succes kreeg, en zijn agenda met optredens steeds voller raakte zette Dora haar zang ambities in de ijskast en is zij voor Robert zijn steun en toeverlaat en veel met Robert onderweg in het land. Daarnaast houdt ze ook het gezin met twee kinderen draaiende, waardoor er nauwelijks ruimte was voor Dora om aan een eigen zangcarrière te werken.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. De laatste tijd ging Dora regelmatig “live” op social media om met haar volgers haar zangkunsten te delen, gewoon omdat ze dit leuk vond. Op aandringen van mensen uit haar omgeving én haar volgers heeft Dora nu tóch de stoute schoenen aangetrokken om met producer Randy Watzeels een nieuwe single op te nemen. En het resultaat mag er zijn, want ‘Op De Vijfde Rij’ klinkt als een klok en staat als een huis.

“Voor optredens ben ik momenteel nog te druk, want achter de schermen ben ik druk met Robert en veel met hem mee onderweg. Natuurlijk vind ik het leuk om te zingen en we kijken in de toekomst wel hoe het loopt” vertelt Dora, die toch wel weer blij is met haar nieuwe single. “Ik doe het allemaal omdat ik het leuk vind, en ik hoop natuurlijk dat mijn liedjes weer goed gedraaid gaan worden op de radio en door de mensen in het land”.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%