MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Marthe De Pillecyn mist finale K2 zoekt K3 vanwege coronabesmetting Original Source

Written by on 24 november 2021

K3-zangeres Marthe De Pillecyn is besmet met het coronavirus en moet daarom zaterdag verstek laten gaan bij de livefinale van het SBS6-programma K2 zoekt K3.

“Marthe heeft corona, maar stelt het goed”, laat Studio 100-baas Gert Verhulst weten aan Gazet van Antwerpen. “De show gaat gewoon door en de besmetting van Marthe zal geen invloed hebben op de verkiezing. Het programma zal er alleen visueel een beetje anders uitzien.”

Tijdens de finale wordt bekend of Amy, Celester, Diede of Julia het nieuwe K3-lid wordt en daarmee de opgestapte Klaasje Meijer opvolgt. Kijkers in zowel Nederland als Belgiƫ kunnen tijdens de finale voor het eerst hun stem uitbrengen.

Voor de talentenjacht hadden zich tienduizenden mensen aangemeld.