MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Concerten | Swedish House Mafia in oktober 2022 naar Ziggo Dome Original Source

Written by on 21 oktober 2021

Racoon geeft voor het eerst eigen concert in Rotterdam Ahoy

Racoon gaat volgend jaar voor het eerst een geheel eigen show verzorgen in Rotterdam Ahoy. De Zeeuwse band staat op zaterdag 2 april op het podium, werd donderdag bekendgemaakt.

Het is niet de eerste keer dat Racoon in Rotterdam Ahoy speelt, maar het is wel voor het eerst dat de band niet met anderen als onderdeel van een grotere show optreedt. “We komen altijd graag in Rotterdam Ahoy. Het is mooi om daar op zaterdag 2 april een groot eigen concert te mogen geven voor onze fans”, laat zanger Bart van der Weide in een verklaring weten.

De band zal, naast bekende hits als Mercy, Oceaan en Het Is Al Laat Toch, ook nieuwe nummers spelen van hun album Spijt Is Iets Voor Later, dat vrijdag uitkomt. “We zijn heel benieuwd naar de reacties op onze nieuwe Nederlandstalige liedjes, dat wordt denk ik heel bijzonder.”