MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

The Opposites geven in 2022 eerste concert in acht jaar Original Source

Written by on 18 oktober 2021

The Opposites gaan voor het eerst in acht jaar weer een concert geven. Big2 en Willem staan op 25 februari 2022 in de Gashouder in Amsterdam na al re√ľnieoptredens te hebben gegeven op diverse festivals.

De twee rappers, die hits scoorden met Domp. lomp en famous en Sukkel voor de liefde, besloten in 2014 te stoppen als duo. In 2019 stonden ze voor het eerst weer als The Opposites op het podium van Lowlands en Appelsap.

“Sinds het winnen van de Edison (The Opposites ontvingen eerder dit jaar de Edison Pop Oeuvreprijs, red.) krijgen we veel vragen van fans wanneer ze ons weer live kunnen zien. Dat moment komt eraan”, aldus het duo in een persbericht.

De preregistratie voor fans start vandaag om 10.00 uur.