MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Liveblog | Stefano Keizers op tournee met nieuwe show Original Source

Written by on 25 juli 2021

Nu de vaccinatiecampagnes tegen COVID-19 wereldwijd in gang zijn gezet, kondigen bands, theatermakers, dj’s, cabaretiers, zangers en zangeressen weer optredens aan. NU.nl deelt de hele dag door updates die de artiesten geven.

over 6 dagen
Stefano Keizers maakt nieuwe show

Stefano Keizers gaat in het najaar op tour met try-outs van zijn nieuwe show Hans Teeuwen. Op 15 januari 2022 vindt in Diligentia Den Haag de première plaats. “Het duurt even maar dan heb je ook wat”, schrijft de komiek op Instagram. Keizers is tot en met begin mei te zien in theaters in onder meer Amsterdam, Nijmegen en Leiden.
over 6 dagen
over 6 dagen
Joe Jackson geeft vier shows

Joe Jackson komt volgend jaar voor vier concerten naar Nederland. De Britse zanger treedt in april op in Nijmegen, Amsterdam, Utrecht en Tilburg.

De Nederlandse optredens maken deel uit van zijn Sing, You Sinners!-tournee. Jackson staat op 14 april in de De Vereeniging in Nijmegen, op 16 april in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, op 18 april in TivoliVredenburg in Utrecht en op 19 april in 013 in Tilburg. Kaartjes voor de concerten zijn vanaf donderdag te koop.

over één dag
Theatershow voor Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman

Schrijvers Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman duiken samen het theater in. De mannen maken een voorstelling over de avonturen die ze beleefden toen ze jaren geleden door het land reisden en pannenkoeken bakten en verkochten vanuit een caravan. De voorstelling met de titel De Pannekoekencaravan gaat op 28 september in première in De Kleine Komedie in Amsterdam.
woensdag om 19:52
Metallica geeft twee optredens in San Francisco

Ter ere van zijn veertigjarig bestaan kondigt de Amerikaanse band Metallica twee speciale optredens in thuisstad San Francisco aan. Metallica treedt op 17 en 19 december op in het Chase Center, waar de band in 2019 ook al een concert gaf. Leden van de fanclub kunnen nu al kaartjes kopen voor de twee optredens. Metallica speelt tijdens elk concert een unieke setlist. Vanaf 16 december organiseert de band vier dagen lang activiteiten in San Francisco, waaronder livemuziek- en komediesessies.
woensdag om 19:42
Harry Styles kondigt Amerikaanse toer aan

De Britse zanger Harry Styles toert dit najaar door de Verenigde Staten met zijn Love On Tour-concertreeks. Eigenlijk zou hij vorig jaar al op tournee gaan, maar vanwege de uitbraak van COVID-19 ging het toen niet door. De tournee begint op 4 september in Las Vegas en gaat vervolgens langs onder meer Chicago en New York. Styles sluit zijn concertreeks op 20 november af met een optreden in Los Angeles.
dinsdag om 14:49

Claudia de Breij naar Carré

Claudia de Breij speelt in het najaar de voorstelling Hier ben ik in Koninklijk Theater Carré. Het stuk over de vrouwelijke variétéartiest Heintje Davids wordt in oktober en november in het Amsterdamse theater opgevoerd.

dinsdag 13 juli om 08:37
Racoon op theatertour

Racoon gaat in het najaar op tournee langs de theaters van Nederland. De band heeft een Nederlandstalig album gemaakt dat later dit jaar moet verschijnen. Ze spelen de nummers van deze nieuwe plaat en grootste hits tijdens de optredens. De eerste show is op 2 oktober in Goes. Verder stopt de band onder meer in Roermond, Breda, Gouda en Hoorn. De tour bestaat uit 21 optredens.
dinsdag 13 juli om 08:37
zaterdag 3 juli om 07:07

Roué Verveer in het Surinaams in Ziggo Dome

Roué Verveer speelt op 4 september eenmalig een Surinaams gesproken stand-up-comedyspecial over de coronacrisis in de Ziggo Dome in Amsterdam. De titel van de voorstelling is Covid-A-Tori. De komiek speelde de voorstelling in de zomer en het najaar van 2020 al, maar kon de tour toen niet afmaken door de nieuwe coronalockdown. De kaartverkoop voor Covid-A-Tori is van start gegaan.

vrijdag 2 juli om 12:47
Extra show voor Ladies of Soul

De Ladies of Soul gaan eind oktober een tweede keer optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert op 29 oktober is bijna uitverkocht. Daarom komt er op zaterdag 30 oktober een show bij. De zangeressen zouden eerst in juli optreden, maar wilden wachten tot de coronamaatregelen verder versoepeld waren.

In eerste instantie zouden de concerten zelfs plaatsvinden in november 2020, maar toen waren alle poppodia dicht vanwege de coronacrisis.

vrijdag 2 juli om 09:08
Nieuwe datum voor show John Legend

Het openingsconcert van North Sea Jazz dat John Legend al in 2020 zou geven, is opnieuw uitgesteld. De Amerikaanse zanger is nu op donderdag 7 juli 2022 te zien in Rotterdam Ahoy. Gekochte kaarten blijven gewoon geldig en mensen kunnen eventueel hun kaartje inleveren in de ruil voor tickettegoed.
vrijdag 2 juli om 09:06
The Book of Mormon keert in 2022 terug in Carré

De Musical The Book of Mormon is vanaf 15 maart weer te zien in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De voorstelling was eerder in het najaar van 2019 al in Carré te zien. De musical, die bedacht is door South Park-makers Trey Parker en Matt Stone, vertelt over twee jonge naïeve missionarissen die naar Oeganda worden gestuurd om zieltjes te winnen voor de mormoonse kerk. In Afrika worden zij echter geconfronteerd met de ellende waarmee de bevolking daar worstelt, zoals vrouwenbesnijdenissen, burgeroorlog, honger en aids.

De cast voor de internationale tournee wordt binnenkort bekendgemaakt. Amsterdam is de enige stad buiten het Verenigd Koninkrijk waar het stuk volgend jaar te zien is.

vrijdag 2 juli om 09:06
Plien & Bianca halen tour in

Cabaretduo Plien & Bianca kondigt een nieuwe tournee van hun zevende theatervoorstelling En nu dan? aan. De reeks voorstellingen staat gepland van september 2021 tot en met juni 2022, meldt Bos Theaterproducties dinsdag. Alle afgelaste voorstellingen van de afgelopen periode worden ingehaald. In de meeste theaters is de kaartverkoop gestart.

En nu dan? is in het theaterseizoen 2019-2020 al in diverse theaters te zien geweest. Deze tournee kwam vervroegd ten einde vanwege de eerste lockdown.

vrijdag 2 juli om 09:06
Dua Lipa verplaatst tour

De internationale tour van Dua Lipa is verplaatst naar 2022. De zangeres staat nu op 17 mei 2022 in de Amsterdamse Ziggo Dome. Reeds gekochte kaartjes voor de show, die eigenlijk op 5 oktober 2021 zou plaatsvinden, blijven geldig. Op 18 mei is een extra show toegevoegd. De kaartverkoop hiervoor start op vrijdag 2 juli om 10.00 uur.
vrijdag 2 juli om 09:06