MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Poppodium Paradiso komend weekend weer open op volle capaciteit Original Source

Written by on 20 juni 2021

Het Amsterdamse poppodium Paradiso opent in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 juni weer de deuren voor een evenement op volle capaciteit. Het is voor het eerst sinds 12 maart vorig jaar dat bezoekers geen 1,5 meter afstand hoeven te bewaren.

De Nederlandse techno-dj Reinier Zonneveld geeft zaterdag om 0.01 uur het startsein met zijn show Filth On Acid.

Zaterdagavond om 23.00 uur is het de beurt aan Jamrock XL. Dan worden in drie zalen van Paradiso dancehall, hiphop, reggae en afrobeat gespeeld.

Bezoekers moeten bij binnenkomst – naast hun kaartje dat ze vanaf maandag en dinsdag kunnen kopen – een coronatoegangsbewijs laten zien. Dit kan digitaal worden aangemaakt op basis van een negatieve coronatestuitslag van maximaal veertig uur oud.