MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Mensen met AstraZeneca-vaccin mogen niet naar show Bruce Springsteen Original Source

Written by on 19 juni 2021

Fans van Bruce Springsteen die naar zijn aanstaande concertreeks Springsteen on Broadway willen gaan maar gevaccineerd zijn met het coronavaccin van AstraZeneca mogen niet naar binnen. Dat staat op de website van het concert dat plaatsvindt in het St. James Theatre in New York.

‘The Boss’ treedt van 26 juni tot en met 4 september op in het theater. Volgens de concertsite worden alleen mensen toegelaten die zijn geprikt met door de Amerikaanse toezichthouder FDA goedgekeurde vaccins, zoals Pfizer/BioNTech, Moderna en Janssen.

Daarnaast moeten alle gasten laten zien dat ze gevaccineerd zijn en binnen 24 uur voor aanvang van het optreden een coronatest hebben gedaan. Eenmaal binnen zouden er geen mondkapjes verplicht zijn en hoeft er ook geen rekening te worden gehouden met de 1,5 meter afstand.

Springsteen trad eerder al in 2017 en 2018 op Broadway op. Toen was het Walter Kerr Theatre het decor van zijn shows.