MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Liveblog | VanVelzen gaat met band op tournee Original Source

Written by on 17 juni 2021

Dolly Dots gaan in september op tournee

De comebacktournee van de Dolly Dots gaat in september van start. Het vijftal zal van 28 september tot en met 13 februari tientallen theaterconcerten door het hele land geven, maakte producent SENF dinsdag bekend.

De zangeressen kondigden in januari 2020 een reünietournee aan. Maar deze moest worden afgelast vanwege de coronapandemie. Nu gaan Angela Groothuizen, Patty Zomer, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers alsnog de theaters in. Zij kwamen in 2016 al eens opnieuw samen voor een gastoptreden bij de Toppers.

De tour was al vrijwel uitverkocht toen de coronacrisis uitbrak. De kaarten die toen zijn gekocht, zijn geldig voor de nieuwe data die via de theaters zijn gecommuniceerd. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de concerten in Den Bosch, Apeldoorn en het nieuwe theater Amare in Den Haag.