MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Liveblog | Concerten Simply Red verplaatst naar 2022 Original Source

Written by on 14 juni 2021

Maan en Lucas & Steve treden op bij Dag dat het weer mag-feest

Als alle coronamaatregelen en -beperkingen er weer opzitten, organiseren Heineken, ID&T Events en MOJO een grootschalig evenement. Op die zogenoemde ‘dag dat het weer mag’ vindt in de Ziggo Dome en AFAS Live in Amsterdam het Celebrate Life-event plaats.

Hoewel vanwege de onzekerheid over het coronavirus nog niet duidelijk is wanneer het evenement precies kan plaatsvinden, zijn er wel vast wat artiesten geboekt. De Jeugd Van Tegenwoordig, Maan, Ronnie Flex en Vunzige Deuntjes Soundsysteem zullen het feest in AFAS Live aftrappen.

Vervolgens gaat de viering verder in de Ziggo Dome met onder meer Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano en een nog aan te kondigen special guest.