MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Waylon zingt nieuw album tijdens show in Ahoy Original Source

Written by on 2 mei 2021

Toto in 2022 weer in Nederland

De Amerikaanse rockband Toto komt volgend jaar weer naar Nederland. De band geeft op 15 juli een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam, zo maakt concertorganisator MOJO bekend.

De show is onderdeel van Toto’s The Dogz Of Oz Tour. Tijdens deze tournee treedt de band op met een nieuwe line-up. Bassist John Pierce (Huey Lewis and the News), drummer Robert ‘Sput’ Searight (Ghost-Note en Snarky Puppy) en toetsenist/achtergrondzanger Steve Maggiora voegen zich bij Steve Lukather en Joseph Williams.

In 2018 vierde de band, bekend van megahits als Africa, Rosanna en Hold The Line, zijn veertigjarig jubileum met een wereldtour. Ook toen gaf Toto een show in de Ziggo Dome. Kaarten voor het concert van volgend jaar gaan vrijdag in de verkoop.