MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Brits Glastonbury Festival ook in 2021 afgelast wegens corona Original Source

Written by on 20 januari 2021

Het Britse Glastonbury Festival is voor het tweede jaar op rij afgelast, meldt de festivalorganisatie donderdag. Wegens de COVID-19-pandemie is besloten een streep door het grote festival, dat eind juni zou plaatsvinden, te zetten.

“Het is duidelijk dat het dit jaar niet kan gebeuren”, schrijft de organisatie op Twitter. “Het spijt ons dat we jullie moeten teleurstellen.”

Ook de vorige editie werd afgelast wegens het coronavirus. Volgens de organisatie hebben 135.000 mensen een aanbetaling gedaan voor een kaartje van 50 pond (zo’n 54 euro). Zij kunnen het ticket volgend jaar gebruiken of het aanbetaalde bedrag terugkrijgen.

“We zijn ervan overtuigd dat we jullie in 2022 wel iets speciaals kunnen laten zien”, schrijft de organisatie.

In 2020 zou de vijftigste editie van Glastonbury plaatsvinden. Onder anderen Kendrick Lamar, Dua Lipa en Taylor Swift stonden op de line-up voor eind juni. Paul McCartney was aangekondigd als hoofdact.

With great regret, we must announce that this year’s Glastonbury Festival will not take place, and that this will be another enforced fallow year for us. Tickets for this year will roll over to next year. Full statement below and on our website. Michael & Emily

Avatar
glastonbury
Auteur
glastonbury
Moment van plaatsen
12:39 – 21 januari 2021