MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Interview met Zanger Vince

Written by on 14 augustus 2020

Vince en Maria Goosen zijn geen onbekenden meer in de muziekwereld. Ze hebben beiden meerdere singles uitgebracht. Vince o.a ‘Het verhaal van mijn leven’ en ‘Wij zijn gelukkig met elkaar’. Maria Goosen kennen we van ‘Je vader is hier’.
Met grote regelmaat kwamen ze elkaar tegen op grote evenementen. Op een gegeven moment kregen Vince en Maria, buiten het zingen om, vaker op vriendschappelijke basis, contact met elkaar. Maria stelde voor om samen de studio van Martin Sterken in te duiken om een duet-single op te nemen. Vince gaf aan hier wel voor open te staan. Een week later brachten ze een bezoek aan de studio van Marten Sterken in Valthermond die de basis van hun allereerste duet-single ‘Dit is het moment’ heeft gelegd. Gezamenlijk kwamen ze tot een melodielijn met een Duits schlagergehalte. Martin Sterken heeft hier vervolgens een prachtige tekst op geschreven.
Volgens Vince en Maria kun je het nummer op verschillende manieren uitleggen. Het leent zich voor diverse situaties. Soms moeten er dingen veranderen in het leven. Op het moment dat het nummer geschreven is, stond de wereld nog niet op zijn kop. Zo snel kan er iets veranderen, aldus Vince en Maria.
De beelden voor de clip zijn door Robert Vegt van Oranje shownieuws in beeld geschoten in de Stadsgehoorzaal te Kampen.

https://zangervince.nl/