MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Dit is de mooiste plaat die ik ooit heb gemaakt, Danny Sulman – Zo Mooi

Written by on 6 april 2020

Na het uitbrengen van zijn vorige single ‘Jij bent wat ik wil’, gaat het goed met Danny Sulman (33) uit Emmer-Compascuum

Daarom heeft hij wederom samen met Roy Keuter, Rowdy Prins en Jeff Zwart een prachtige nieuwe single opgenomen, genaamd : ‘Zo Mooi’.

“Deze single komt echt uit mijn hart” verteld  Sulman. “Wij verwachten binnenkort ons eerste kindje en ik wilde het gevoel wat ik daarbij heb vertalen in een lied. Mijn moeder is drie jaar geleden overleden. Hierdoor is dit een emotionele periode voor mij omdat ik dat graag met haar gedeeld had.

“Ik ben helemaal verliefd op het liedje”, lacht Sulman. “Ik denk dat mensen verrast zullen zijn en dit niet van mij verwachten. Ik heb samen met Iris Sijbom een hele mooie videoclip gemaakt waar ik super trots op ben.

Ik kan niet wachten om het te delen met de wereld!”

De single ‘Zo mooi” is verkrijgbaar vanaf 1 april 2020 en legaal te downloaden via de bekende platforms.