MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Tino Martin annuleert Viva Las Vegas concerten vanwege coronavirus Original Source

Written by on 25 maart 2020

Tino Martin ziet zich genoodzaakt om de Viva Las Vegas-concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome te verplaatsen, nu het kabinet vanwege de corona-uitbraak alle evenementen heeft verboden. De zanger zoekt nieuwe data voor de op 1 en 2 mei geplande concerten, meldt hij woensdag op Instagram.

Kaarten blijven geldig. De kaartkopers worden per e-mail geïnformeerd zodra nieuwe data voor de Viva Las Vegas-concerten bekend zijn.

Martin laat weten al rekening te hebben gehouden met het gedwongen annuleren van de concerten. De zanger betreurt dit maar vindt de gezondheid van een ieder belangrijker.

Ook in januari moest Martin noodgedwongen een aantal concerten afzeggen. Toen was dat het gevolg van stemproblemen.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort

  • Het coronavirus verspreidt zich vooral van mens op mens via nies- en hoestdruppeltjes. De kans dat je besmet raakt via oppervlakken zoals deurklinken is klein. Deze kans wordt kleiner als je vaak je handen wast.
  • Je kunt de kans op verspreiding flink verkleinen door minstens 1,5 meter afstand te houden van anderen.
  • Een geïnfecteerde persoon besmet gemiddeld twee à drie anderen. De voorzorgsmaatregelen zijn nodig om dit in te dammen.
  • Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.
  • Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbare personen, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico’s.
  • Lees hier welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.