MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Isebel heeft een nieuwe single “Doubts”

Written by on 20 januari 2020

Isebel werd geboren in Maastricht, groeide op in België, bracht haar jeugd door in het zuiden van Frankrijk en studeert tegenwoordig in Utrecht. Haar jeugd werd verstoord door de scheiding van haar ouders en het feit dat ze in 2010 naar heel Zuid-Frankrijk moest verhuizen, allemaal in zeer korte tijd. De nieuwe taal, cultuur, omgeving en de moeilijke thuissituatie zorgden ervoor dat Isebel eenzaam was. Ze vond troost in muziek. Op vijftienjarige leeftijd verliet ze haar huis om naar een internationale middelbare school in Montpellier te gaan. De school nam al haar tijd in beslag zodat muziek op de achtergrond verdween. Daarom wist ze niet wat voor haar belangrijker was. Aanvankelijk koos ze voor haar studie. In 2017 veranderde dat.

Ze stopte met het begin van haar middelbare school om terug te keren naar Nederland, waar ze koos om te doen wat ze wilde. Ze zit nu in haar tweede jaar van de Dutch Pop Academie waar ze haar eigen stijl ontdekte. Ze maakt Electro Pop en schrijft haar eigen liedjes op de piano en de gitaar. Ze is ondertekend door Key Records en bracht haar eerste single “Weak” uit op 1 november vorig jaar. Haar debuutsingle haalde de Top 40 New Releases van Nederland en kreeg airplay in heel Nederland en zelfs België! Isebel vertelt over haar angst voor verlatenheid en de ervaring dieIsebel heeft een nieuwe single “Doubts” ze ermee had in haar nieuwste single. Ze creëerde er een prachtige ballade omheen met een voorsprong op Electro Pop.