MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Jamie Trenité moet stoppen met Dancing With The Stars na val Original Source

Written by on 19 september 2019

Jamie Trenité moet noodgedwongen zijn deelname aan Dancing With The Stars beëindigen. De presentator viel thuis van de trap en brak daarbij zijn voet, laat hij weten aan RTL Boulevard.

De 29-jarige Trenité, bekend van het programma Jules Unlimited, zegt met haast van de trap af te zijn gegaan, waarbij hij uitgleed. Hij heeft een breuk in zijn hiel en brak ook een tand af. Hij mag zijn voet vier tot zes weken niet belasten, wat het einde van zijn deelname aan Dancing With The Stars betekent.

Samen met zijn danspartner Patricia wist Trenité de eerste aflevering te overleven, waarin auteur Heleen van Royen werd uitgeschakeld. Doordat Trenité het programma moet verlaten, zijn er nog negen dansende bekende Nederlanders over, onder wie Bibian Mentel, Tooske Ragas en Samantha Steenwijk.