MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Rapper Snelle ontvangt platina plaat voor nummer Reünie Original Source

Written by on 11 september 2019

Tijdens de talkshow van Beau van Ervan Dorens heeft rapper Snelle woensdagavond een platina plaat overhandigd gekregen voor zijn nummer Reünie.

Lars Bos, zoals de rapper echt heet, ontving de platina plaat uit handen van zijn idool Thomas Acda.

Bos was te gast in de talkshow van Van Erven Dorens om te praten over zijn succes en de oorsprong van het populaire lied. Het nummer Reünie kwam op nummer 1 in de single top 100 en gaat over het pestverleden van Bos waarover hij tijdens het gesprek niet al te veel losliet: “Er zijn wel wat dingen gebeurd. Het ging vooral over buitensluiten en achter je rug om praten. En daar gaat het nummer ook over” aldus de zanger.

Samen met stichting ‘Stop pesten nu’ gaat Bos binnenkort langs op scholen om voorlichting te geven over pesten. Dit als aanloop naar de week tegen pesten die van 23 tot en met 27 september gehouden wordt.