MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Non Stop Music

14:00 17:00

Current show

Non Stop Music

14:00 17:00

Background

FKA twigs geeft op 3 december concert in Koninklijk Theater Carré Original Source

Written by on 9 september 2019

FKA twigs zal op 3 december 2019 een concert geven in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De show maakt deel uit van haar wereldtour MAGDALENE, vernoemd naar het gelijknamige nieuwe album dat de Britse zangeres maandag aankondigde.

Het nieuwe album is de opvolger van haar debuut LP1 uit 2014. Dit album werd genomineerd voor een Grammy, een Brit Award en een Mercury Prize.

Op haar nieuwe album zingt de 31-jarige FKA twigs, die eigenlijk Tahliah Debrett Barnett heet, over de zware periode die zij recentelijk meemaakte. De zangeres verbrak in 2017 haar verloving met acteur Robert Pattinson en in mei 2018 werd ze geopereerd wegens tumoren in haar baarmoeder.

De kaartverkoop voor haar concert in Carré start op vrijdag 13 september via Ticketmaster.