MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

The Night Shift

00:00 06:00

Current show

The Night Shift

00:00 06:00

Background

Dotan gaat in september op tournee door Europa Original Source

Written by on 13 juni 2019

Dotan, die eerder al een optreden in Amsterdam aankondigde, zal ook diverse steden in Europa aandoen. De zanger geeft in september shows in onder meer Berlijn, Hamburg en Londen.

“Ik ben heel blij om te mogen aankondigen dat ik in september door Europa ga toeren”, schrijft de zanger vrijdag op zijn sociale media. “Om te kunnen terugkeren naar een paar van mijn favoriete steden om daar mijn nieuwe muziek te laten horen, is echt een droom.”

Dotan start zijn tour op 7 september in Zürich en eindigt de reeks optredens op 23 september in Amsterdam. Dit optreden kondigde de Home-zanger twee weken geleden al aan, kort nadat zijn nieuwe single Numb uitkwam. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar voor het optreden.

Het is de eerste show sinds de zanger in opspraak raakte door het creëren van neppe fanaccounts en het verzinnen van verhalen om zijn populariteit te vergroten.

alt

I am beyond excited to announce my European tour for September! Returning to some of my favorite cities with new music is an absolute dream. Tix on sale on Monday 10am. Who is coming?

Avatar
DotanMusic
Auteur
DotanMusic
Moment van plaatsen
11:52 – 14 juni 2019