MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Club AIR zoekt naar gepaste oplossing voor gedupeerde Drake-fans Original Source

Written by on 16 april 2019

De Amsterdamse Club Air zegt naar een gepaste oplossing te zoeken rondom de afterparty die ze dinsdagavond met rapper Drake organiseerden. Fans lieten woensdag blijken veel geld te hebben betaald voor een kleinschalig optreden, dat er uiteindelijk nooit kwam.

Drake liet zich in de club onder meer fotograferen met kickbokser Rico Verhoeven, maar betrad niet het podium. Wat ook tegen de verwachting van Club Air in ging, laat een woordvoerder weten. “We zijn erg teleurgesteld in hoe de avond is verlopen. Ons is verteld dat hij zou optreden. Hij zou meerdere nummers komen zingen.”

Verschillende bezoekers hebben intussen al met de club gebeld om te vragen of er een oplossing komt. Voor de entreeprijs van 77 euro zouden naast Drake ook een aantal Nederlandse hiphopartiesten optreden, zoals Ronnie Flex en Ali B. Ook zij zouden dat af hebben laten weten, laten verschillende bezoekers via Twitter blijken.

Club Air laat weten dat er wel spontane optredens zijn geweest, maar dat eerder gemaakte afspraken niet zijn nagekomen. “Er zijn meerdere partijen mee gemoeid, dus we kunnen momenteel nog geen uitsluitsel geven over hoe we onze bezoekers tegemoet kunnen komen. We zullen daar zo snel mogelijk uitsluitsel over geven.”