MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

LUV’ neemt voor het eerst sinds 1980 nieuwe muziek op Original Source

Written by on 15 april 2019

LUV’ gaat voor het eerst in bijna veertig jaar de studio in. De zanggroep, met José Hoebee, Marga Scheide en nieuwe aanwinst Chimène van Oosterhout neemt een nummer op in Miami.

“We hebben het lied inmiddels gehoord en zijn razend enthousiast”, aldus Scheide in gesprek met De Telegraaf. Eigenlijk konden de leden van de groep deze periode het nummer niet opnemen, maar omdat het een zomers tintje heeft, was het belangrijk toch de studio in te gaan.

“Binnenkort gaan we weer eens lekker ouderwets de hitlijsten bestormen”, zegt de zangeres, die vertelt dat er inmiddels vijf nummers klaarliggen om op te nemen. Ieder nummer heeft Latijns-Amerikaanse invloeden en zal worden toegevoegd aan het repertoire van de groep die in de jaren tachtig populair was.

Hoebee, Scheide en Patty Brard scoorden hits met nummers als Casanova, Greatest Lover en Trojan Horse.