MusicPower

Radio NL

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Politie sprak met rapper Jebroer over gedrag in videoclip Original Source

Written by on 11 februari 2019

De politie heeft met rapper Jebroer gesproken over zijn gedrag in de videoclip bij het nummer Polizei. De dienders deden echter geen mededelingen over de inhoud van het gesprek.

In de clip is een achtervolging te zien waarin snelheden van 200 kilometer per uur worden gehaald. Verder worden er ook andere verkeersregels overtreden en rijdt Tim Kamman, zoals de rapper eigenlijk heet, door rood.

In gesprek met RTV Utrecht laat VVD-raadslid Queeny Rajkowski weten dat ze hoopt dat Jebroer de verantwoordelijkheid voor zijn daden neemt en dat hem boetes opgelegd worden. “Hij gedraagt zich alsof hij boven de wet staat. En niemand staat in Nederland boven de wet, dus ook deze rapper niet”, zegt ze.

Volgens Rajkowski heeft de politie haar spullen te goeder trouw uitgeleend aan de Leidenaar. “Deze rapper maakt daar misbruik van. En hij laat ook nog aan heel Nederland zien: ‘Kijk eens, dit is wat we tegen de politie doen’. Dat is gewoon fout.”