Blog

ROB VAN DAAL – Nooit Kapot

todaynovember 5, 2022 3

Achtergrond
share close

Rob van Daal draait er niet omheen. “Wij samen kunnen het leven aan en onze liefde gaat nooit kapot”. Dat is in ieder geval de boodschap die Rob van Daal meegeeft in zijn nieuwe single ‘Nooit Kapot’. Voor deze productie ging Rob een samenwerking aan met Ton van Gils van Nationale Artiesten Parade en producer Juan Richard Niks. Rob is erg onder de indruk van het muzikale brein van deze jongeman die in Almelo aan huis z’n professionele VolksRock Studio herbergt. Volgens Rob hebben de mannen goed geluisterd naar één van z’n grootste successen, namelijk het nummer ‘Ik ga leven’. Als je de ogen dicht doet, hoor je aantal ingrediënten terugkomen in de nieuwe single.

Rob:‘ Mijn fans hadden weer behoefte aan nieuwe muziek van mij. Toevallig sprak ik daar  pasgeleden over met van Gils. Ik gaf aan dat ik graag een nieuwe single wilde uitbrengen, maar omdat ik ook hartstikke druk ben in de kunstwereld, daar eigenlijk niet aan toe kwam. Ondertussen sta ik al 32 jaar op het podium te springen en om dit aan de wilgen te hangen is ook jammer. Ton kwam met een fantastisch idee. Hij gaat zich helemaal ontfermen over mijn zangcarrière zodat ik meer tijd over heb voor mijn andere passie. Dit gesprek kwam precies op het juiste moment. Samen met dit team komen er nog heel veel leuke dingen aan. Dat is een ding wat zeker is’.

‘Nooit Kapot’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 5 november 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip, die door Karl Kaspers zijn geschoten, kun je bewonderen op Youtube en de socials van Rob van Daal.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Marco Hagen springt in het diepe met hedendaagse versie van ‘Dagen dat ik je vergeet’

Er zijn van tal van Nederlandstalige liedjes die blijven hangen. ‘Dagen dat ik je vergeet’ van Kadanz is zo’n evergreen waarvan de tekst op het netvlies is gebrand. Na de eerste zin “Soms geloof ik dat er nooit iets is gebeurt tussen ons tweeën” vervolg je deze moeiteloos met . “Er is geen spoor meer, alles uitgewist, ik heb je verdreven. Onze liefde is voorbij. Ik red me best, ik […]

todaynovember 5, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%