Blog

JOASH – Stranger In The Night

todayoktober 21, 2022 3

Achtergrond
share close

Met een combinatie van herkenbare teksten en melodieuze gitaarpartijen, maakt zanger en producer JOASH (22) aanstekelijke popnummers.

In maart 2022 startte JOASH zijn muzikale avontuur. Kort daarna hing Timur Perlin van 3FM aan de telefoon én opende JOASH het festival Puddingpop. Op TikTok gaat JOASH de straat op om voor voorbijgangers live te spelen. De video’s leverden bij elkaar al meer dan 150K+ views op.

JOASH laat zich inspireren door John Mayer, Ed Sheeran en Douwe Bob. Hij mixt zijn singer-songwriter genre met een vleugje blues en country, maar durft ook te experimenteren: Zelf zegt Joash hierover: “Ik ben iemand die continu het randje opzoekt met de goede hoop deze grens telkens te kunnen verleggen. Dit gaat gepaard met successen en geluk, maar óók met tegenslagen en twijfels. Deze elementen vormen de basis van mij als persoon, dat is wie ik ben. Juist daarom komen deze elementen naar voren in mijn muziek.”

Geïnspireerd door de Netflix-serie ‘Lupin’ schreef JOASH zijn nieuwe single ‘Stranger In The Night’: Over een charismatische man die zijn vader wreekt voor het onrecht wat een rijke familie hem heeft aangedaan. Het verhaal speelt zich af in de donkere straten van Parijs. Een combinatie van zwevende synths, 80s drums en dromerige gitaarpartijen vormen het muzikale tapijt voor de fraaie zang van Joash.

Het nummer is geproduceerd in samenwerking met Gideon de Kruif.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dirk Meeldijk – Bij Jou

Met ‘Bij Jou’ presenteert Dirk Meeldijk weer een ouderwetse en authentieke Dirk Meeldijk kraker. In 2007 forceerde Dirk Meeldijk met de knaller ‘Ik Hou Van Het Leven’ zijn doorbraak en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Onlangs bereikte zijn hit ‘Vier Zomer Lang’ de gouden status en heeft inmiddels 10 miljoen streams op de teller. De nieuwe single ‘Bij Jou’ is met hetzelfde team […]

todayoktober 21, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%