Blog

todayoktober 14, 2022 1

Achtergrond
share close

James Gale is een bijzondere singer/songwriter met een eigen indringend en rauw geluid. Zijn muziek vindt inspiratie in klassieke alternatieve rock, pop en blues. De Vlaamse muzikant zingt diep persoonlijke liedjes over zijn strijd tegen chronische depressies en angsten. Gelukkig vindt hij in de muziek zijn uitlaatklep, waar hij met minder moeite  zijn emoties en levensvragen openlijk kan uiten.

In december 2021 verscheen zijn debuut EP “Medicine”. Vier sterke liedjes, waarin de voorliefde voor elektrische Indie Folk/Rock en een persoonlijke poëtische stijl naar voren komen.

En nu is daar de nieuwe single Alone. Een spannend dreinende track waarin je langzaam meegezogen wordt in de wereld van James Gale.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Martino Burger – Van een lieverd als jij

Op dinsdag 11 oktober 2022 in mijn programma bij www.radiosilverster.nl te horen tussen 17:00 uur en 23:00 uur de nieuwe single van: Martino Burger - Van een lieverd als jij https://www.youtube.com/watch?v=bTxWna8TmsM  

todayoktober 14, 2022 7

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%