Blog

LLANI – Ver van de waarheid

todayaugustus 17, 2022 7

Achtergrond
share close

De meeste liedjes teksten van de artiesten naar wie Llani opkijkt, zijn vaak geschreven in het Engels. Daardoor klonk dit bij aanvang voor haar eigen nummers ook gewoon het natuurlijkste. Zingen in het Nederlands is echt niet zo vanzelfsprekend. Zeker in de tijden waarin we nu leven. Het online leven wat tegenwoordig oh zo belangrijk is, wordt simpelweg vormgegeven door de Engelse taal, en laat haar nu net iemand zijn die Instagram als een heuse hobby ziet!

Toen Llani zich inschreef om deel te nemen aan de wedstrijd “Naast Niels” op MNM en daar met een Nederlandstalig nummer een finaleplaats behaalde, kwam er dan toch de klik om te kiezen voor het Nederlands in haar muziek, en daar heeft zij nog geen seconde spijt van gehad. De stijl waar Llani van houdt is van het iets stevigere genre, met in het bijzonder poppunk. Zij haalt haar inspiratie uit de nummers van artiesten zoals YUNGBLUD, Machine Gun Kelly en poppunk prinses Avril Lavigne, haar ultieme voorbeeld.

Haar doel is om deze stijl eindelijk in het Nederlands gehoord te laten worden én nog wat extra pit op de radio te krijgen. We hebben de afgelopen jaren veel te lang en veel te veel stil gezeten, de tijd van zeemzoete liefdesliedjes is voor haar part dus gepasseerd! Haar nummer “Ver Van De Waarheid” is een verhaal over manipulatie, leugens en bedrog. Dingen die keihard snijden, verdomd veel pijn doen, en daarbij hun littekens nalaten. Dingen waarmee we jammer genoeg bijna allemaal ervaring mee hebben. De tekst en muziek werden geschreven door Sabien Tiels en Llani. De producer van dienst was niemand minder dan Patrick Steenaerts (Yevgueni). Tijd om te rocken! Video by: https://www.cameraworks.be

 

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%